Förslag på ölprovningar

Välkommen till Imperial Brygghus för en oförglömlig ölprovning! Perfekt för allt från en avslappnad after work till möhippor, svensexor och företagsevenemang. Våra ölprovningar erbjuder något för alla, oavsett om du är en entusiast eller bara nyfiken på ölets värld.

Med plats för upp till 24 personer kan vi skräddarsy upplevelsen för att passa just din grupp. Varje provning inkluderar en guidad rundvisning i bryggeriet, där ni får en djupgående titt på hur vi skapar våra unika öl, från ingredienser till tappning. Detta är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om bryggprocessen och känna på passionen bakom varje brygd.

Vi garanterar en interaktiv och lärorik upplevelse fylld med smakprov av våra bästa brygder. Oavsett anledning till ditt besök skapar vi den perfekta miljön för att utforska och njuta av hantverksöl. Boka din ölprovning hos Imperial Brygghus idag och gör dig redo för en smakresa utöver det vanliga! Vi kan även erbjuda en kombination med våra olika aktiviteter inne på The Fox & Anchor såsom, biljard, dart, shuffleboard, trekamp eller karaokerum.

Modern IPA

Här blandar vi Amerikanskt, Europeisk, Svenskt och förstås något gott från Imperial. 5 sorter Hazy New England IPA.

West Coast IPA Run

En besk tillställning men ack så gott. Amerikanska beska humlesorter står på schemat. 5 sorter avnjuter vi tillsammans.

Sour and fun

Vem går inte igång på en surölsprovning? Vi drar igenom 5 olika surisar varav en från Imperial, vad som finns för stunden.

Belgian Power

Här är det inte riktigt säkert att vi kan få in vår egen brygd, men väl andra godingar med Belgiskt ursprung. Vi brukar prova 5 olika sorter.

Beer & Cheese

Öl är gott och ost likaså, tillsammans blir det ju ren magi. Vi serverar 4 olika öl varav någon egenbryggd samt passande ostar till det. Mumma för själen.

Seven Styles

Vi låter en Lager, en NEIPA, en West Coast IPA, en Suris, en Veteöl, en Real Ale och en Stout rinna nerför strupen. Här har vi fått in det mesta övergripande i ölvärlden.

Fyll i formuläret nedan